DODATNA OPREMA
ZA PROZORE I KLIZNE STIJENE

GRILJE

Grilje su tradicionalni element u arhitekturi koje svojim izgledom uljepšavaju Vaš dom i štite ga od vremenskih utjecaja i neželjenih pogleda. 

U sklopu našeg asortimana, ovisno o želji kupca, nudimo grilje izrađene od različitih vrsta drva ili aluminija, u boji i tipu po izboru, kako bi se upotpunili s odabranim prozorima i fasadom. U ponudi imamo grilje s fiksnim ili pomičnim leptirkama s opcijom integracije komarnika. Primjena je moguća kod prozora, balkonskih vrata i kliznih stijena.

ŠKURE

Škure predstavljaju tradicionalni dodatak prozoru te osim što omogućuju potpunu zaštitu od svjetla i topline, daju privatnost i tradicionalnu notu Vašem prostoru.

U sklopu našeg asortimana, ovisno o želji kupca, nudimo škure izrađene od različitih vrsta drva ili aluminija, u boji i tipu po izboru, kako bi se upotpunili s odabranim prozorima i fasadom. Uz škure, dostupna je i opcija, integriranog komarnika. Primjena je moguća kod prozora, balkonskih vrata i kliznih stijena.

ROLETE

Svojim jednostavnim korištenjem i integracijom sa prozorima pružaju zaštitu od vanjskih utjecaja, svjetlosti i topline.

Ugradnjom roleta s na prozore dodatno se pospješuje zvučna i toplinska izolacija, te mogu djelovati i kao protuprovalni element. Aluminijske lamele punjene izolacijskom poliuretanskom pjenom su čvrste, stabilne i otporne na vremenske utjecaje. U kutiju rolete moguće je integrirati komarnik i elektromotor. Pored svoje funkcionalnosti, rolete s velikim izborom različitih boja, također imaju i dekorativnu funkciju.

KOMARNICI

Rolo, krilni, klizni ili plise komarnici. Mogućnost intergracije u kutije roleta, grilja ili škura.

S komarnikom na prozoru ili vratima biti ćete sigurni od svih vrsta insekata. U ponudi imamo više vrsta komarnika koji će odgovarati svakom našem proizvodu.

VANJSKE ŽALUZINE

U današnoj modernoj arhitekturi predstavljaju zamjenu za rolete. Razni oblici lamela i vodilica omogućuju individualna riješenja za svaku arhitekturu fasade. Odlično zatamnjenje, regulacija svijetlosti i moderan izgled.

Na istom objektu moguće je kombinirati vanjske žaluzine s roletama iz razloga što su dizajnirane tako da u zatvorenom stanju izgledaju kao rolete. Prednost roleta je u mogućnosti potpunog zatamnjenja, dok se prednost žaluzina ističe kroz mogućnost regulacije količine ulazne svjetlosti. Pored svoje funkcionalnosti, aluminijske žaluzine s velikim izborom različitih boja, također imaju i dekorativnu funkciju.

OKOV

Naši proizvodi su opremljeni s kvalitetnim okovom Njemačkog proizvođača Roto. Najveći proizvođač okova na svijetu koji je specijaliziran upravo za vanjsku stolariju. Okovi koji Vam osiguravaju funkcionalnost, sigurnost te lagano rukovanje.

Standardna oprema:

  • funkcija otvaranja na “kip”
  • protuprovalna zaštita Basic
  • ukrasne pokrovne kapice za okov

DODATNA oprema:

  • skriveni okov
  • protuprovalna zaštita RC1 ili RC2
  • senzorska oprema povezana s upravljačkim sustavima grijanja i hlađenja

DRVO

Da bi naši proizvodi bili vrhunske kvalitete potrebno je koristiti visoko kvalitetne materijale i alate koji su u mogućnosti adekvatno obraditi materijal i pretvoriti ga u proizvode čiju kvalitetu kupci prepoznaju.

U našem proizvodnom procesu koristimo drva visoke kvalitete sa FSC certifikatom u kombinaciji s najmodernijom tehnologijom CNC strojeva. Prilikom izrade prozora koristimo prvoklasna trostruko i četverostruko lamelirana drva jele/smreke, ariša i hrasta debljine profila 68 i 92 mm. 

Svojim stogodišnjim iskustvom u industriji stvorili smo proizvode koji su konkurentni i prepoznati od strane naših partnera i kupaca diljem svijeta.

PROZORSKE KLUPČICE

Široki izbor unutarnjih i vanjskih prozorskih klupčica.

SCREEN SJENILA

Vanjska screen sjenila vas štite od vrućine i odsjaja, a istodobno vam pružaju jasan pogled prema van. Otporna na vremenske uvjete i na zahtijevaju nikakvo održavanje. Odlikuje ih odlična funkcionalnost jer vam nude zaštitu od vrućine i istovremeno dopuštaju dovoljno prirodnog svjetla u ugodan boravak.

POLUOLIVE

U ponudi imamo veliki izbor kvaka za prozore, balkonska vrata i klizne stijene od renomiranog proizvođača Hoppe. Svaka kvaka dolazi u više različitih boja i tipova.