ulazna vrata

Dobra vrata u vašem osobnom stilu daju vašoj kući lice – ali i zaštitu i sigurnost. Prkose vjetru, vremenskim utjecajima, buci i temperaturi. I to za desetljeća! Naše modele izrađujemo u skladu s najvišim standardima kvalitete. Kombiniramo stil, preciznoat i sigurnost.

ADORO

Vrhunska ulazna vrata ADORO od kojih su neka posebno dizajnirana od strane Porsche Design studija. Osigurana jakom, trostrukom bravom, imaju protuprovalna zaštita RC-2 i RC-3.

TEHNI

Svojom elegancijom sposobna su oživjeti svaki ulaz – od klasičnog do modernog dizajna. U ponudi imamo niz modela koji su pogodni za standardne ili velike ulaze, mogu se dodatno ugraditi bočni ili gornji dijelovi u izvedbi stakla ili u istom dekoru vrata.

Inotherm

U raznovrsnoj ponudi na raspolaganju vam stoji više od 400 modela Inotherm aluminijskih ulaznih vrata. Podesite željene filtre za različite stilove, stakla i programe te potražite svoja vrata iz snova.

DOORS

VRATA ulazna vrata, drvena ili drvo-aluminij, već dugi niz godina sinonim su za optimalnu toplinsku zaštitu doma, maksimalnu sigurnost i dug vijek trajanja. Osim standardne izvedbe, ulazna vrata mogu biti niskoenergetska ili pasivna.

pivot ulazna vrata

Naša ulazna vrata svojom elegancijom sposobna su oživjeti svaki ulaz – od klasičnog do modernog dizajna. U ponudi imamo niz modela koji su pogodni za standardne ili velike ulaze, mogu se dodatno ugraditi bočni ili gornji dijelovi u izvedbi stakla ili u istom dekoru vrata.
S dodatnim sigurnosnim komponentama mogu imati visok stupanj protuprovalne zaštite.

TEHNI PIVOT

Impresivna vrata bez KLASIČNIH PANTA.

Kretanje oko skrivenih i okomitih panta čini ova vrata izvanrednima i nekretnini osiguravaju dojam više razine dizajna. Idealna su za ulaze s velikim otvorima.