KLIZNE STIJENE
DOŽIVITE PUNI POGLED

DRVO-ALUMINIJSKE PODIZNO KLIZNE STIJENE PANORAMIC

Doživite pogled u punom smislu riječi s Alulok Panoramic kliznim stijenama. Klizna stijena bez okvira stvara doživljaj potpune otvorenosti koji daje vašem prostoru još više svjetla i dodira sa prirodom iako su vaša vrata zatvorena.

 

Bezokvirni izgled u kombinaciji sa potpunom staklenom površinom u fiksnom dijelu interijer ostavlja bez daha. Panoramic stijene su moderno rješenje kojim će vaš prostor dobiti novu dimenziju micanjem vizualnih i fizičkih prepreka između vas i okoline.

DRVENE PODIZNO KLIZNE STIJENE

Drvene podizno klizne stijene Eurolok i Megalok idealno su rješenje za spajanje prostora s prirodom čime prostorija dobiva obilje svjetlosti i stapa se sa okolinom. Velike staklene površine pružit će vašem domu neopisiv ugođaj boravka i široki pogled ostavljajući utisak moderne arhitekture.

PREDNOSTI:

Udobnost bez barijera

  • Nisko pragovi u razini poda, nesmetan prolaz i iznimno dobra izolacija.

Jednostavno i lako rukovanje

  • Uz kvalitetan okov i vodilice koje lako podižu i pomiču krila do čak 330 kg težine.

Sigurno

  • Za velike stakle površine statiku osiguravamo s debljim staklom od 6 mm. Za dodatnu zaštitu dostupna su opcijska laminirana (VSG) i kaljena (ESG) stakla.
Prag-u-ravnini-s-podom-podizno-klizne-stijene-Lokve-Quality-Windows

PRAG U RAVNINI S PODOM

Prag u ravnini sa podom omogućuje nesmetan prolaz između interijera i eksterijera. Panoramic stijena s termo pragom od inovativnog materijala Fiberglass Composite osigurava maksimalnu čvrstoću, izolaciju i barijeru protiv vode, vjetra i zraka.

SKRIVENA VODILICA

Moderan izgled stijene s elegantnim detaljima poput integracije sustava vođenja u okviru.

VIŠA RAZINA BRTVLJENJA

Kombinacija sustava brtvljenja s aluminijskim profilima garantira maksimalnu otpornost protiv vjetra, zraka, vode i buke.

OTKLOPNO KLIZNE STIJENE

Klizne stijene sa drvenim pragom i funkcijom prozora. Osiguravaju veliki otvor za izlazak na terasu i imaju mogućnost otvaranja na “kip“.

HARMO STIJENE

Širom otvorite vrata vašeg doma harmo stijenama koje osim modernog izgleda štede prostor, a pritom omogućuju potpuno otvaranje.

DODATNA OPREMA

Sva dodatna oprema koja vam je potrebna za prozore ili klizne stijene

ROLETE

KVAKE

ŽALUZINE

KOMARNICI