PIVOT VRATA
MODERAN ULAZ U VAŠ DOM

PIVOT ULAZNA VRATA

Impresivna vrata bez klasičnih panta.

Kretanje oko skrivenih i okomitih panta čini ova vrata izvanrednima i nekretnini osiguravaju dojam više razine dizajna. Idealna su za ulaze s velikim otvorima.

S dodatnim sigurnosnim komponentama mogu imati visok stupanj protuprovalne zaštite.

VRHUNSKA KVALITETA

Upotreba kvalitetnih materijala i napredne tehnologije jamči proizvode vrhunske kvalitete.

STRUČNA UGRADNJA

Višegodišnje iskustvo i ugradnja prema uputama proizvođača.

JAMSTVO

Dajemo jamstvo na proizvode i izvršenu ugradnju.

VAŠE ZADOVOLJSTVO

Obratite nam se s povjerenjem, jer tu smo zbog vas.

PIVOT SOLUTION

Nova kolekcija zaokretnih ulaznih vrata koja su pogodna za vanjske ulaze velikih površina jer sa svojim tehničkim svojstvima mogu biti šira i viša od standardnih vrata. Vrata imaju odlična toplinska svojstva i visok stupanj protuprovalnosti RC3.

PIVOT SUPERIOR

TEHNI Pivot vrata – Aluminijska vrata VELIKIH dimenzija s otvaranjem oko svoje osi. Vrata se proizvode u velikim ili vanstandardnim dimenzijama. Alumnijska konstrukcija radi se od specijalnih legura velike čvrstoće koje omogućuje izradu takvih vrata. Širina krila može biti do 2,5 metara a visina čak do 3 metra. Uz bočne dijelove (fiksere), vrata mogu biti veća od 10 m².

Kod ovih vrata nemamo klasično otvaranje s pantima koji su ugrađeni s lijeve ili desne strane krila, već su u pitanju specijalni panti koji se ugrađuju s gornje i donje strane krila na otprilike 30-40 cm od uzdužne osi vrata.

Osim standardne opreme vrata po želji kupca ugrađuju se i sistemi za otvaranje na otisak prsta ili otvaranje putem mobilnog telefona. Standardno se ugrađuju brave sa zatvaranjem u 5 točaka zatvaranja a mogu biti i sa zatvaranjem u 16 točaka, što daje veliku protuprovalnu sigurnost

 

Kao i sva ostala ekskluzivna vrata iz programa Tehni “SUPERIOR LINE” i ova vrata se izrađuju u svim bojama po RAL karti ili u imitaciji drveta po želji kupca.

Pivot Glazed

Kolekcija staklenih zaokretnih ulaznih vrata koja su pogodna za unutarnje i vanjske ulaze velikih površina jer zbog svojih tehničkih svojstava mogu biti šira i viša od standardnih vrata. Vrata se koriste za stambene i poslovne prostore.

Pivot Multi Frame

Kolekcija zaokretnih ulaznih vrata koja su pogodna za unutarnje i vanjske ulaze velikih površina jer sa svojim tehničkim svojstvima mogu biti šira i viša od standardnih vrata. Moguć je odabir vrata s različitim dekorativnim oblogama.