PVC PROZORI
VAŽAN DIO VAŠEG DOMA
PVC STAKLENE STIJENE
NAJBOLJI POGLED
Previous
Next
GEALAN_LINEAR

GEALAN

Prozori izrađeni iz GEALAN sustav profila najnovije generacije nude Vam puno više od same estetike. Pomno osmišljena i do najsitnijeg detalja razrađena geometrija profila zadovoljiti će sve tehničke kriterije.

GEALAN-KUBUS®

Sustav GEALAN-KUBUS® definira novi dizajn za PVC prozore u arhitekturi. Zahvaljujući velikoj staklenoj površini nudi se veća količina svjetlosti i transparentnosti za nove mogućnosti dizajna.

S 9000

S 9000 je svestran i moderan sustav za prozore, vrata i podizno-klizna vrata – proizvoljno s dvije ili tri razine brtvljenja.

DECEUNINCK

Naši profili za prozore i balkonska vrata optimalno su rješenje za sve zahtjeve u novogradnji, starogradnji ili modernizaciji. Deceuninck nudi široku paletu različitih sustava i dizajna za sve vrste PVC prozora. Deceuninck PVC prozori precizno su izrađeni i energetski izuzetno učinkoviti. PVC prozori kao i prozorske klupice oduševljavaju svojom dugotrajnošću, inovacijom i održivošću.

VRHUNSKA KVALITETA

Upotreba kvalitetnih materijala i napredne tehnologije jamči proizvode vrhunske kvalitete.

STRUČNA UGRADNJA

Višegodišnje iskustvo i ugradnja prema uputama proizvođača.

JAMSTVO

Dajemo jamstvo na proizvode i izvršenu ugradnju.

VAŠE ZADOVOLJSTVO

Obratite nam se s povjerenjem, jer tu smo zbog vas.

PREDNOSTI PVC STOLARIJE:

OTPORNOST

Prozori izrađeni od PVC profila lako se čiste i održavaju. U velikoj mjeri su otporni na vremenske uvjete i utjecaj okoliša te imaju dugi vijek trajanja.

UDOBNOST

Prozori iz GEALAN višekomornih profila osiguravaju zadržavanje topline u prostoru dok ne dozvoljavaju ulazak buke. Pružaju zaštitu i sigurnost te neponovljivu atmosferu stanovanja.

INDIVIDUALNOST

Odabir geometrije profila, tip otvaranja i podijela prozora stvar je individualnog ukusa. Uz GEALAN profile moguće je kreirati raznovrsne oblike prozora.

PRAVI ODABIR - UŠTEDA ENERGIJE

Prozori su važan dio svake kuće. No često se podcjenjuje važnost odabira pravih prozora i ušteda energije koja je pritom moguća. Prozori ne donose u kuću samo svjetlo i toplinu, nego imaju važnu ulogu za potrošnju energije, zvučnu izolaciju i također sigurnost kuće.

staklene stijene

Klizne stijene posebno su pogodne kada želite maksimalno iskoristiti prostor u Vašem domu. Naime, sistem otvaranja je jednostavan i maksimalno funkcionalan s obzirom da štedi svaki centimetar prostora u kojem boravimo. Klizne stijene idealne su kao panoramske, ali isto tako za povezivanje unutarnjeg i vanjskog prostora, izlaza na balkon, terasu ili vrt.

ODABERITE SVOJU BOJU

Ovisno o ukusu i stilu gradnje, moderni prozori mogu se osim u bijeloj boji, izrađivati u acrylcolor-u, dekor i drvo-dekor folijama.

Prozori i vrata u boji naglašavaju izgled fasade. Zgrade tako postaju atraktivni objekti koji privčake poglede i postaju prepoznatljivi. Prozori, ulazna i podizno-klizna vrata kao dio fasade izloženi su sunčevim zrakama, atmosferskim utjecajima i mehaničkim djelovanjem pri čemu do izražaja dolazi činjenica da nisu svi profili u boji jednake izdržljivosti i svojstva.